Uw diëtist Gerda Stougie

In Bleiswijk en Bergschenhoek

Gerda vindt het niet alleen belangrijk om te kijken naar wát iemand eet, maar ook naar de oorzaken en gevolgen van het eetgedrag. Naast vakinhoudelijke bijscholingen volgt zij daarom regelmatig bijscholingen op het gebied van motivatie en psychische begeleiding. Ook heeft zij zich gespecialiseerd op het gebied van ondervoeding en prikkelbaar darmsyndroom (FODMAP dieet). Geen standaardlijstjes, maar een persoonlijke begeleiding staat bij Gerda voorop. Niet alleen kijken naar wat mínder moet, maar vooral ook kijken wat er juist nog méér kan. Zo streeft MinderMeer naar een voeding in balans. Want eten moet niet alleen gezond... maar vooral ook lekker zijn!

MinderMeer is eigendom van Gerda Stougie. Gerda startte na de afronding van de studie Voeding en Diëtetiek (Den Haag 1987) met diverse voorlichtingswerkzaam-heden (voedingsindustrie, sportscholen, buurthuizen). In 1989 is zij haar eigen diëtistenpraktijk begonnen in Bleiswijk en vanaf 2009 houdt zij ook spreekuur in Bergschenhoek.
Sinds 2007 heeft haar praktijk de naam MinderMeer. Naast individuele dieetadvisering verzorgt Gerda cursussen en presentaties over voeding voor scholen, bedrijven en verenigingen.
Daarnaast verzorgde zij drie jaar lang de column “Gezond Genieten” in het regionaal vrouwenmagazine R.O.O.S.

MinderMeer is ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (registratienr. 49900717989). Gerda is lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD).
Zij vertegenwoordigde de NVD in de werkgroep landelijke richtlijn prikkelbaar darmsyndroom.

MinderMeer | Marijkelaan 61 | 2665 AB Bleiswijk | 010-5218792 | dietist@mindermeer.nl