Werkwijze

Bij MinderMeer krijgt u een persoonlijk advies dat is afgestemd op uw klachten én op uw leefpatroon. De behandeling begint met een intake gesprek van 45 tot 60 minuten. Daarin komen vragen aan bod als: Wat bent u gewend om te eten? Hóe eet u en waarom? Gunt u zich genoeg tijd om te eten? Of gaat u meer eten als u niet goed in uw vel zit? Kunt u de verleiding van lekker eten vaak moeilijk weerstaan? Beweegt u genoeg? Samen kijken we hoe u niet alleen uw voeding, maar ook uw (eet)gewoontes aan kunt pakken.
Natuurlijk hoeft u niet in één keer al uw oude gewoontes overboord te gooien! Gezonder leven gaat stap voor stap. Na het eerste bezoek maken we daarom vervolgafspraken (15 tot 30 minuten). Zo krijgt u net dat steuntje in de rug om gezonder te gaan leven!

Onderzoek
MinderMeer doet mee aan de NIVEL Zorgregistraties eerste lijn. Dit is een onderzoek, dat uitgevoerd wordt door het NIVEL, met als doel een compleet beeld te krijgen van de gezondheid en zorg in de Nederlandse samenleving. Uw gegevens worden anoniem aan het NIVEL doorgegeven. Uiteraard kunt u aangeven dat u hier bezwaar tegen heeft.

Meer informatie vindt u op deze website onder Info Nivel én op www.nivel.nl/zorgregistraties

MinderMeer | Marijkelaan 61 | 2665 AB Bleiswijk | 010-5218792 | dietist@mindermeer.nl